Prekogranična regija - gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Novosti
MINORITIES AS BRIDGES BETWEEN COMMUNITIES

Partnerski sastanak

U Hrvatskom domu u Pečuhu, u Uredu glasnogovornika Hrvata u Mađarskom parlamentu 28. siječnja održan je radni sastanak partnera na projektu „Manjine kao mostovi među zajednicama“ financiranog iz programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020.

Održan je prvi okrugli stol i radionica

U četvrtak 17. lipnja u Pečuhu održan je prvi okrugli stol i radionica umrežavanja na temu uloge znanstvene zajednice u razvoju prekogranične suradnje između Hrvatske i Mađarske, s naglaskom na kulturne i kreativne sektore te turizam.

Uskočite u HOP on avanturu u upoznajte drugu stranu granice

Donosimo vam najatraktivnija kulturna i društvena događanja u prekograničnom prostoru Hrvatske i Mađarske, točnije Osječko-baranjske županije i Županije Baranja.

Početna konferencija projekta

U Prosvjetno-kulturnom centru Mađara u Osijeku 20.10. je održana početna konferencija projekta “Manjine kao mostovi između zajednica”, financiranog kroz Program prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Najposjećenije izdanje Večeri vina i umjetnosti

Prošlog vikenda u Perivoju kralja Tomislava održana je Večer vina i umjetnosti, jedna od najdražih večeri građana Osijeka u kojoj glavnu riječ vode dva elementa - vino i umjetnost, a čiji spoj gotovo uvijek rezultira nadrealnom količinom ljubavi, pozitive i dobrog provoda.